Spettspiret

På høyden «Hasselhaugen«, blant fugler og dyr, ligger ei hytte litt utenom det vanlige i furutrekronene – gjemt vekk fra hverdagsstress. Nydelig utsikt over Beitstadfjorden, og kveldssola kommer gjerne på besøk over det flotte Nordfjellet.

Plassert på påler er hytta inne blant trekronene – som gir en sjelden kombinasjon av lite innsyn, men fantastisk utsyn!

Om sjøen frister, kan du leie båt og ta en tur ut på sjøen for å fiske middagen – eller kanskje bare nyte ”skjærgården” fra båtripa?
Om sjøen er helt stille og rolig anbefales en kanotur i ”Vikanvågen”.

Når kvelden kommer, kanskje det frister med en vedoppvarmet badestamp? Nyt et glass god drikke i stampen mens sola går ned, og natten sniker seg på.

Antall plasser

6 personer

Priser

Helg (fre-søn) 4400,-
Hel uke (7 dager) 9500,-
Hverdagsuke (man-tor) 6200,-
Enkeltnatt 3200,-

Øvrig

Badestamp kan brukes fra 15.april til 15.oktober. (når det er frostfritt)

Fasiliteter

Spise

Kjøkkenet er lite og effektivt – med alt du trenger for hyttekosen. Kjøleskap, gasskomfyr og innlagt vann gjør matlagingen praktisk. Matlagingen gjøres mest eksotisk ute på bålpanna- fra utsiktsplassen like nedenfor hytta. Her på kanten av berget, med panoramautsikt utover fjorden.

Måltidet, eller kanskje bare litt godt drikke, nytes gjerne inne i sittekroken. De mange vinduer forsikrer at du ikke går glipp av livet utenfor om du velger å nyte maten inne.

Sove

Seks personer er det soveplass til. Oppe på hemsen er kremplassen – her kan du (og din kjære?) sovne og våkne til fantastisk utsikt gjennom trekantvinduet helt øverst i toppen av hytta. I alkoven i hovedetasjen er det dobbeltseng, og i tillegg kan sittekroken gjøres om til to senger / dobbeltseng.

Omgivelser

Med frokosten fortært kan det friste med en tur i kulturlandskapet – her kan du hilse på en trivelig flokk kviger og ammekyr. Når morgenen kommer, og fuglene vekker deg, nytes morgenkaffen kanskje best på verandaen. Men, pass på brunost-brødskiva, ekornene trives godt i trekronene rundt, og de eeeelsker brunost.

Baderom

Toalett med vask og dusj finnes i rommet på bakkenivå, i etasjen under hovedetasjen. Solcellepanel sørger for miljøvennlig elektrisk belysning. I vinterhalvåret er det ikke innlagt vann, da bæres drikkevann til hytta.

Badestamp

Hva med et fuglebad ved fuglekassehytta? Spettspiret har en egen badestamp der du bestemmer badetemperaturen selv. Et herlig varmt bad i det ustabile trønderværet eller en avkjøling på en het trønderdag.

spettspiret-bilder-tatt-av-gjest
stamp
trappa
båthavn3
rådyr 2

Book en idyllisk, trøndersk ferie!

På utkikk etter et romantisk weekend-opphold, sosial tur med vennegjengen eller en trivelig familieutflukt? Da er Letnes Gård stedet for deg, for en overnatting utenom det vanlige.